Een product vanArk Mission
Menu

Liedjesbijbel

Liedjes blijven je je leven lang bij. Daarom is het belangrijk dat kinderen niet alleen kennismaken met de verhalen uit de Bijbel, maar ook dat ze daarbij passende, eigentijdse kinderliedjes leren. Dat is een prachtige basis voor het geloofsleven van een kind! Vindt u dat ook? Maak dan kennis met de Liedjesbijbel!

Liedjesbijbel1_mockup1 klein.pngDe Liedjesbijbel brengt twaalf jaar lang elke maand een nieuw kinderlied uit met een bijbelverhaal. Zo willen wij ervoor zorgen dat er nieuwe liedjes blijven komen die passen bij de huidige tijd en die blijvend bijdragen aan de geloofsontwikkeling van kinderen.

De Liedjesbijbel beleef je samen! Bijvoorbeeld door samen te kijken, te luisteren en mee te zingen via de website liedjesbijbel.nl of via YouTube, Facebook of Instagram.

Elk jaar worden de liedjes en de bijbelverhalen gebundeld in een boek met mooie illustraties met daarbij een CD met de liedjes. In het boek staan dertien verrassende bijbelverhalen en vrolijke liedjes, bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Ook zijn er allerlei weetjes, tips om te bidden, vragen en opdrachten voor je gezin, je klas of je kerk. 

patroon 6.pngWord Vriend van de Liedjesbijbel

Ouders, grootouders én kinderen kunnen Vriend van de Liedjesbijbel worden. Je helpt er dan aan mee dat we ieder jaar nieuwe liedjes en verhalen kunnen blijven uitbrengen. Zo ontdekken kinderen de verhalen van de Bijbel op een ontspannen en inspirerende manier.
Daar beleven ze hun leven lang plezier aan!

Word Vriend en beleef de vele voordelen! Lees verder

Word als kerk of school Vriend en ontvang materialen voor het kinderwerk! Lees verder